Winkelwagentje

Betaalmethoden

iDEAL

Het is uiteraard mogelijk om te betalen via iDEAL, gemakkelijk en veilig via jouw eigen bank. Om jouw veiligheid hierin optimaal te kunnen waarborgen hebben wij deze betalingen uitbesteed aan het bedrijf Mollie. Zij hebben jarenlange ervaring in het veilig verwerken van betalingen voor webshops. Jouw betaling is vrijwel direct zichtbaar bij ons, waardoor wij direct aan de slag kunnen met jouw bestelling.

 

PayPal

Het is ook mogelijk om te betalen via PayPal, veilig betalen met jouw eigen PayPal-account. Je kunt PayPal koppelen aan jouw bankrekening, creditcard of er geld opzetten. Een voordeel is dat PayPal op vrijwel alle transacties kopersbescherming biedt. Jouw betaling is vrijwel direct zichtbaar bij ons, waardoor wij direct aan de slag kunnen met jouw bestelling.

 

Overboeking

Het is mogelijk om jouw bestelling te plaatsen door vooraf het bedrag over te maken. Houd er wel rekening mee dat jouw bestelling pas in behandeling wordt genomen zodra wij jouw betaling hebben ontvangen. Onze bankgegevens zijn:

   VanZus
   IBAN: NL50 INGB 0006 8230 70
   BIC: INGBNL2A

 

Visa/Mastercard/American Express

Het is uiteraard ook mogelijk om te betalen met een creditcard. Om jouw veiligheid hierin optimaal te kunnen waarborgen hebben wij deze betalingen uitbesteed aan het bedrijf Mollie. Zij hebben jarenlange ervaring in het veilig verwerken van betalingen voor webshops. Jouw betaling is vrijwel direct zichtbaar bij ons, waardoor wij direct aan de slag kunnen met jouw bestelling.

 

Bancontact Mister Cash

Uiteraard willen wij het onze Belgische klanten ook eenvoudig maken om een bestelling te plaatsen. Bancontact Mister Cash is een veilige, snelle en vertrouwde betaalmethode. Selecteer jouw eigen bank om de betaling te verrichten.

 

Sofort Banking

Het is ook mogelijk om te betalen via Sofort Banking, een veilige en snelle manier om jouw bestelling te betalen.